אבקת חלבון מי גבינה בטעם עוגיות MY WHEY
פרטי מוצר
אבקת חלבון ממי גבינה בטעם עוגיות. מתערבבת בקלות, בעלת טעם עשיר וערך פחמימה נמוך.
מי גבינה הינם תוצר לוואי של ייצור גבינה.
בתהליך הייצור של אבקת חלבון מי גבינה, מבודדים את החלבון ממי הגבינה בכדי להעלות משמעותית את ריכוזו.
תכולת השומן במי הגבינה נמוכה, בעוד שתכולת החלבון בו גבוהה ביותר.
זמינותו הביולוגית של חלבון מי הגבינה נחשבת לגבוהה ביותר.
חלבון מי הגבינה מהווה מקור מעולה לחומצות אמינו והוא מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו מסועפות- (BCAA (Branched Chain Amino Acids.
רכיבים: 94% חלבון מי גבינה מרוכז, עוגיות טחונות, מתחלב (לציטין סויה), חומרי טעם וריח, ממתיק (E952, E955, E954), מונע התגיישות (E551).
מידע על אלרגנים: מכיל גלוטן (חיטה, שעורה, שיבולת שועל), חלב, סויה, אגוז (שקד, מלך, לוז, קשיו, פקאן, קוקוס, ברזיל, ערמונים, מאקדמיה, צנובר, פיסטוק), ביצים ושומשום. עלול להכיל: בוטנים, דגים, גלוטן (שיפון).
שימוש מומלץ: בימי אימון 2 מנות הגשה: מנה אחת לאחר האימון ומנה שניה בין הארוחות. בימים ללא אימון ניתן לקחת מנה בין הארוחות.
הוראות הכנה: יש לערבב כף מדידה גדושה (33 גרם) עם 200 מ"ל מים קרים או חלב קר.
תכולה: 2.27 ק"ג.
כשר חלבי - אבקת חלב נוכרי בהשגחת הרבנות ראש העין.