מיי וויי - אבקת חלבון מי גבינה בטעם בננה My Whey Advanced Protein
פרטי מוצר
מיי וויי - אבקה להכנת משקה חלבון מי גבינה בטעם בננה My Whey Advanced Protein
מי גבינה הינם תוצר לוואי של ייצור גבינה.
בתהליך הייצור של אבקת חלבון מי גבינה, מבודדים את החלבון ממי הגבינה בכדי להעלות משמעותית את ריכוזו.
תכולת השומן במי הגבינה נמוכה, בעוד שתכולת החלבון בו גבוהה ביותר.
זמינותו הביולוגית של חלבון מי הגבינה נחשבת לגבוהה ביותר.
חלבון מי הגבינה מהווה מקור מעולה לחומצות אמינו והוא מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו מסועפות - (BCAA (Branched Chain Amino Acids.
ריכוז פחמימות נמוך.
חתך אופייני של חומצות אמינו במנת הגשה (33 גרם):
חומצה גלוטמית 4336 מ"ג
לאוצין 2706 מ"ג
חומצה אספרטית 2641 מ"ג
ליזין 2250 מ"ג
תראונין 1598 מ"ג
איזולאוצין 1532 מ"ג
ולין 1435 מ"ג
פרולין 1369 מ"ג
אלנין 1206 מ"ג
סרין 1174 מ"ג
פניל אלנין 848 מ"ג
טירוזין 750 מ"ג
ציסטאין 619 מ"ג
ארגינין 587 מ"ג
מתיונין 522 מ"ג
היסטדין 489 מ"ג
גליצין 456 מ"ג
טריפטופן 424 מ"ג
סימון תזונתי: (מנת הגשה 33 גרם / 100 גרם)
אנרגיה (קלוריות) 135 / 409
חלבונים (גרם) 26 / 78.6
פחמימות (גרם) 2.6 / 8
סך שומנים (גרם) 2.3 / 6.9
מתוכם חומצות שומן רוויות (גרם) 1 / 3
חומצות שומן טראנס (גרם) 0.5> / 0.5>
כולסטרול (מ"ג) 62 / 188
נתרן (מ"ג) 108 / 326
רכיבים:
98% חלבון מי גבינה מרוכז, מתחלב (לציטין סויה), חומרי טעם וריח, ממתיקים (E952, E955, E954), מונע התגיישות (E551).
מידע על אלרגנים: מכיל: חלב וסויה.
עלול להכיל: חיטה - גלוטן וביצים.
שימוש מומלץ: בימי אימון 2 מנות הגשה: מנה אחת לאחר האימון ומנה שנייה בין הארוחות. בימים ללא אימון ניתן לקחת מנה בין הארוחות.
הוראות הכנה: יש לערבב כף מדידה גדושה (33 גרם) עם 200 מ"ל מים קרים או חלב קר.
תכולה: 2.27 ק"ג / 600 גרם
כשר חלבי - אבקת חלב נוכרי בהשגחת הרבנות ראש העין.